HPGB - Honourable Prudent and Generous

 
Life protect plan²

Life protect plan²

Het “Life Protect Plan²” is een levensverzekeringscontract aangeboden door Lombard International Assurance S.A., Europees leider in het ontwikkelen van oplossingen inzake vermogensstructurering op lange termijn voor vermogende beleggers. 

Het “Life Protect Plan²” is een Tak-23-Levensverzekering naar Luxemburgs recht en conform de Belgische wetgeving, die, bij overlijden van de verzekerde levens, kapitaalbescherming kan* bieden.(*onder voorbehoud van aanvaarding door de maatschappij van deze optionele dekking en onderhevig aan beperkingen en uitsluitingen)

Het beheer van de onderliggende beleggingen is in handen van twee discretionaire vermogensbeheerders, namelijk Edmond de Rotschild en Degroof-Petercam. Beide financiële instellingen behoren tot de meest competente en vakkundige spelers op het vlak van vermogensbeheer.

Dit product biedt de flexibiliteit om het beheer van uw vermogen te spreiden over twee kwalitatief hoogstaande beheerders met een uitgebreide institutionele ervaring, en anderzijds krijgt u  via dit product toegang tot markten die uitsluitend voorbehouden zijn aan institutionele spelers. Uw vermogen wordt volgens uw beleggingsprofiel met een aangepaste beleggingsstrategie verdeeld over deze twee beheerders.

De levensverzekering is tevens een zeer geschikt instrument om uw vermogen over te dragen aan de volgende generatie. Wij organiseren dit volledig volgens uw verlangens en, zo u dit wenst met behoud van een zekere controle. Er bestaan diverse technieken om de overdracht te realiseren met de mogelijkheid om successierechten op een legale manier te beperken.

Dit product wordt exclusief verdeeld door een beperkt aantal door HPGB-erkende makelaars. Zij worden geselecteerd op hun vermogen om u bij te staan met beleggingsadvies en op basis van hun kennis van de productmogelijkheden op het vlak van vermogensoverdracht. Toegang tot het product is gezien het exclusieve karakter van de beheerders slechts mogelijk vanaf 150.000 € bruto premie.

Raadpleeg de algemene voorwaarden van het ‘Life Protect Plan²’ evenals de bijhorende Infofiche levensverzekering. U vindt deze documenten samen met andere nuttige informatie  op ons consumentenportaal.

Resultaten uit het verleden zijn geen betrouwbare indcator voor resultaten in de toekomst. De waarde van een belegging kan zowel stijgen als dalen.

 

Download files