HPGB - Honourable Prudent and Generous

 

Ik ben consument

U bevindt zich in ons klantenportaal voor de consument.

Hier vindt u alle klantendocumentatie en algemene voorwaarden van de diverse producten die wij commercialiseren. U kan van  deze documenten op eenvoudig verzoek aan ons kantoor een papieren versie verkrijgen. Wij bieden ze echter ook elektronisch aan.

Indien u toegang wenst tot het klantenportaal gelieve dan volgende gegevens* in te vullen met het oog op het krijgen van een geïndividualiseerde gebruikersnaam en een paswoord.

Ons bedrijf gaat ervan uit dat informatieverstrekking in elektronische vorm past in de context waarin wij met onze klanten zaken doen of gaan doen, als bewezen is dat u als klant regelmatig toegang heeft tot het internet. Het feit dat u als klant een e-mailadres opgeeft geldt als bewijs dat u als klant regelmatig toegang heeft tot het internet en dat deze communicatievorm  aldus past in de context van onze relatie.

Door het aankruisen van dit vak geef ik expliciet te kennen dat ik toestemming geef om mij via email of andere media op geregelde tijdstippen commerciële informatie toe te sturen. Ik las uw privacyverklaring